Smart Chocs

Hvad hvis chokolade kunne tale – eller i det mindste pege dine kunder i den rigtige retning?

Smart Chocs er lavet med spiselige QR-koder, der tilføjer en ny dimension til de kommunikationsmuligheder, et stykke chokolade kan give dig. Det bliver et unikt salgsfremmende redskab, der skruer op for volumen på marketingværdien af chokolade.

QR-koder scannes med smartphones via en app, og koderne kan indeholde mange forskellige typer af data, men de mest almindelige er et link til web-indhold. Dine Smart Chocs kan linke til en hjemmeside efter eget valg, herunder sociale medier som Facebook, eller give andre former for information, såsom:

Google Maps-placering, YouTube-video, App Store-download, telefonnummer, e-mail-adresse eller en besked, SMS-besked, kontaktoplysninger, Paypal-link, en begivenhed (vCalendar) …

At servere Smart Chocs i kombination med andre chokolader, såsom Logolader (logochokolade), kan give ekstra information om virksomheden, begivenheden eller den gave, du giver. Det er også en god måde at køre konkurrencer, få “likes” på Facebook, tilmeldinger til dine nyhedsbreve eller en række andre kreative ideer.

Når din chokolade er smart, er anvendelsesmulighederne uendelige.

QRCubes1qRlotsorangeQRQRfrontqr3_QRblack

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley