Chocolatehh1

Kvalitet

Hos Choko Choko Yeah er kvaliteten i højsædet.

For os er det vigtigt, at de produkter, vi designer og håndlaver til vores kunder, smager mindst lige så godt, som de ser ud. Derfor bruger vi kun de bedste råvarer.

Vores to kerneprodukter, Logolader og QR Code chokolade, er fremstillet af en kombination af de bedst tilgængelige råvarer. Hver især er de udvalgt på baggrund af deres helt unikke karakter og den harmoni, de skaber sammen. Den hvide chokolade, som er fremstillet af naturlig kakaosmør, er kombineret med en fantastisk mørk chokolade med 70% kakao, der har en rig og avanceret smag. De to chokolader komplimenterer hinanden, og sammen skaber de en superb smagsoplevelse.

Vi har stor respekt for den lange og besværlige rejse, det er at bringe chokoladen frem til det, vi kender i Europa. Ikke kun den fysiske rejse, men hele den bagvedliggende proces, fra man planter et kakaotræ langt væk fra lille Danmark, til vi står med chokolade, som vi kender det. Vi er stolte over at få lov at arbejde med så skøn en råvare, og vi gør vores yderste for at bringe det bedste frem i vores produkter.

Cocoa_PodsCocoaBeans1ChocolateBlockChocolatehh1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley