Find dine firmajulegaver hos Choko Choko Yeah

Hvis du er på udkig efter de rigtige firmajulegaver til dine kunder, samarbejdspartnere eller ansatte, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Choko Choko Yeah kan vi tilbyde lækre designchokolader af høj kvalitet, som du kan bruge til firmajulegaver.

Vi kan skræddersy præcis de chokolader, du ønsker for at sende et særligt budskab. Vi håndlaver alle vores chokolader, og vi kan varetage idéudviklingen og designet af dine firmajulegaver i chokolade, så dine de bliver mere end blot en lækker chokoladegave. Dine firmajulegaver hos os kan laves ud fra et særligt idégrundlag så chokoladerne kan kommunikere et budskab eller sprede kendskab til din virksomhed.

Der er et utal af muligheder for at få lavet unikke, specielle firmajulegaver i chokolade hos os, og hos os får du en firmajulegave, som skaber overraskelse og nydelse, og som bringer jer tættere på samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores produkter. Vi fortæller meget gerne mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi lytter meget gerne til dine ønsker til firmajulegaver, så vi kan inspirere dig og give forslag og idéer. Ring til os i dag, eller send os en mail. Vi kommer også meget gerne ud og besøger jer. Hvis du laver kaffen, tager vi lækker chokolade med. Så finder vi sammen en god løsning til dine firmajulegaver, så du i år kan give noget helt særligt.

Unikke firmajulegaver, som viser omtanke

Hos Choko Choko Yeah kan vi skræddersy dine firmajulegaver, så de kommunikerer noget særligt om jer og bliver personlige. På den måde kan jeres firmajulegaver skabe overraskelse og glæde. Det er chokolader udover det sædvanlige, ikke kun i forhold til kvaliteten i smagen og det æstetiske udtryk, men også i forhold til det personlige udtryk med for eksempel tryk af jeres produkter, jeres logo eller andet.

Chokolade af høj kvalitet kalder på forkælelse og skaber nydelse hos modtageren. Unikke og personligt tilpassede firmajulegaver er oftest dem, som viser mest omtanke, og det er gerne de gaver, som betyder mest og som gør størst indtryk. For at skabe en firmajulegave, som har en betydning og bliver husket, handler det om at skille sig ud fra mængden og være unik og anderledes, og det gør firmajulegaven i høj grad, hvis den bliver specialdesignet og skabt ud fra jeres unikke ønsker.

Firmajulegaver med en merværdi

Firmajulegaver i chokolade fra Choko Choko Yeah kan på mange måder skabe en merværdi, fordi det kan designes så det understøtter et særligt budskab eller spreder kendskab til noget bestemt i jeres virksomhed.

Det er altid positivt, hvis firmajulegaver kan fortælle og give mere end det konkrete produkt. Det er dejligt at blive forkælet med lækker kvalitetschokolade. Men hvis chokoladen herudover kan kommunikere et bestemt budskab, vise taknemmelighed, skabe synlighed eller interesse eller give viden, så har det fået en merværdi, som er meget værd.

Det kan både give jer som virksomhed værdi, fordi I kan bruge jeres firmajulegaver som en kommunikationskanal og formidle noget, som er vigtigt for jer, og det kan også give modtagerne værdi, fordi det kan give en interessant, vedkommende viden, skabe glæde, overraske, give en følelse af at være vigtig og værdsat og meget mere.

Når det rigtige budskab kommunikeres på en elegant, anderledes og opsigtsvækkende måde, kan det give et stort afkast på den ene eller anden måde.

Hvis du og din virksomhed i år gerne vil bestille firmajulegaver, som gør en forskel, så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi hjælper dig til det rigtige produkt, så du kan adskille dine firmajulegaver fra andres og give noget nyt, personligt og anderledes i år.

Vores appetitlige sortiment

I kan for eksempel bestille designchokolader, som vi kalder Smart Chocs, med en QR kode trykt på de appetitlige chokolader. Så kan jeres samarbejdspartnere eller kunder scanne koden ind med deres smartphone og modtage et budskab fra jer. Det kan være et budskab, som skaber samhørighed, grin, interesse eller viden om et af jeres produkter, tiltag eller events.

Der er et utal af muligheder, og vi hjælper jer til at udvikle og designe den helt rigtige idé, så jeres firmajulegaver giver så meget merværdi som muligt. Med Smart Chocs bliver jeres firmajulegaver til mere end en lækker chokoladegave, det bliver en sjov og anderledes kommunikationskanal, som I kan bruge til at sprede et budskab og skabe større synlighed.

QR koden kan henvise jeres samarbejdspartnere eller kunder til for eksempel en YouTube video, en app på Appstore, eller til jeres hjemmeside eller Facebookside. Jeres firmajulegaver bliver på den måde en overraskende og anderledes mulighed for at kommunikere et budskab.

Firmajulegaver i form af chokolader med en QR kode er ideelle at give til kunder og samarbejdspartnere, fordi de sætter små, lækre spor af informationer, viden og opmærksomhed omkring jer.

Af designchokolade til firmajulegaver kan vi også tilbyde dig vores såkaldte Logolader, hvor vi håndlaver nogle lækre chokolader efter dit valg og trykker dit logo på. Det er en god måde at blive i dine samarbejdspartneres og kunders opmærksomhed og blive husket.

Med chokolade i høj kvalitet, som både kan mærkes i smagen og det æstetiske udtryk, vil du og din virksomhed blive forbundet med noget positivt. En chokoladegave som firmajulegave står for nydelse, selvforkælelse og omsorg, og det er noget, som de fleste elsker at få.

Til dine firmajulegaver kan vi også trykke billeder af eksempelvis jeres produkter på vores lækre designchokolader. Det kan være en æske chokolade med billeder af jeres sortiment af stole, bøger, biler og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi hjælper dig til at finde frem til den helt rigtige løsning, så jeres firmajulegaver giver jer og jeres kunder, ansatte og samarbejdspartnere så meget værdi som muligt. Vi står for idéudviklingen ud fra jeres ønsker og mål, og vi designer herudfra et produkt, så I får nogle firmajulegaver, I kan være stolte af at give væk.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Forkæl dine ansatte med firmajulegaver i chokolade

Hvis du rigtigt vil forkæle dine medarbejdere og vise dem omsorg og omtanke, så er firmajulegaver i form af en chokoladenydelse en oplagt idé. Du kan tillægge dine firmajulegaver i chokolade en merværdi ved at bruge dem til at vise dine medarbejdere, hvor værdsatte de er.

Det kan du eksempelvis gøre ved at få designet nogle chokolader med en QR kode trykt på. Her kan QR koden føre medarbejderne hen til en sjov YouTube video, som fortæller dem, om alt det gode de har gjort i årets løb og hvor fantastiske, de har været. Det kan også gøres gennem chokolader med billeder af noget, I sammen har skabt og er stolte af. Der er ubegrænsede muligheder, og vi hjælper dig gerne til at finde den helt rigtige idé, så dine chokolade firmajulegaver kommunikerer det helt rigtige og spreder så meget glæde, motivation og samhørighed som muligt.

Tag en uforpligtende snak med os og hør om vores idéer til at gøre dine firmajulegaver unikke og værdifulde.

Firmajulegaver af høj kvalitet

Hos Choko Choko Yeah fremstiller vi udelukkende chokolader af høj kvalitet. Vi håndlaver og specialdesigner vores chokolader, så dine firmagaver ser professionelle ud og efterlader et godt indtryk. En firmagave fra Choko Choko Yeah emmer af godt håndværk og omtanke, og du kan derfor være stolt over at forære firmagaver væk fremstillet hos os. Vi anvender kun de bedste råvarer, og vi arbejder grundigt med både smag og udtryk, så helhedsindtrykket altid er i orden.

Når du giver firmagaver af høj kvalitet med et overraskende, unikt udtryk, viser du din og virksomhedens sans for kvalitet, omtanke og kreativitet.

Kontakt Choko Choko Yeah om dine firmajulegaver

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hos Choko Choko Yeah om dine firmajulegaver.

Vi elsker at hjælpe vores kunder til at udvikle og designe firmajulegaver, som de er stolte af at give væk. Vi har en stor viden om og erfaring med produktdesign, og hos os er både tanken bag og håndværket i orden.

puffMushies2Chocolatehh1applesChokolade med tryk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley