Chokolade gave

En chokolade gave af høj kvalitet

Hvis du vil give en chokolade gave, som emmer af kvalitet og godt håndværk, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Choko Choko Yeah har vi kvaliteten i centrum. Vi gør os umage for altid at sikre, at chokoladens smag og det æstetiske udtryk er i højsædet, så du kan være stolt over at forære din chokolade gave væk. Vi benytter kun de bedste råvarer til vores håndlavede chokolader, så smagen bliver mindst lige så god, som chokoladerne ser ud. Vi specialdesigner og håndlaver alle vores chokolader, så du kan få dem, lige som du vil have dem.

Giv mere end ”bare” chokolade

Hos Choko Choko Yeah elsker vi chokolade, og vi elsker lækkert design. Vi sætter hver enkelt af vores kunder i centrum, og vi betragter alle vores hjemmelavede chokolader som produktdesign. Vi synes, at produktudvikling- og design af dine ønsker og behov er en spændende udfordring, og vi har en professionel og seriøs tilgang til vores arbejde.

Vores fokus er at finde frem til formålet og potentialet i dit produkt, så vi kan gøre resultatet overraskende og bemærkelsesværdigt. På denne måde er det mere end blot en chokolade gave, du giver. Du fortæller igennem din chokolade gave også noget om, hvad du eller din virksomhed står for. Du efterlader et indtryk ved at give en overraskende, interessant kvalitetschokolade i gave, og du eller din virksomhed kan på denne måde udstråle kreativitet, innovation og kvalitetsbevidsthed. Når du giver en anderledes, specialdesignet chokolade, viser du samtidig din sans for detaljer og omtanke.

Chokolade gave

Unikke chokolade gaver

En chokolade gave bliver på denne måde langt mere end bare en chokolade gave. Den bliver til et lækkert, smagsfuldt talerør for dine budskaber. Med en chokolade gave har du mange sanser i spil – både smagløs, lugtesans og øjnene bliver forkælet, og når de mange sanser er i spil, vil dette helt sikkert være med til at gøre gaven uforglemmelig. Chokoladen kan herved blive til et effektfuldt markedsføringsværktøj, som efterlades i erindringen hos dine kunder.

Kontakt os

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige chokolade gave, skal du endelig kontakte os. Vi har en anderledes og kreativ tilgang til chokolade, så uanset hvad du gerne vil vise eller sige med din chokolade gave, kan vi hjælpe dig til det helt rigtige udtryk. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller du bare gerne vil vende din chokolade gave idé med os, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 34 10 15 15 eller send os en mail på info@chokochokoyeah.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Skriv en anmeldelse eller læs om andres gode oplevelser

Vi vil meget gerne have feedback, så skriv gerne en anmeldelse. Vi bruger både Trustpilot og Facebook, så skriv endelig en anmeldelse på en af to hjemmesider. Tak.

Du kan naturligvis også læse om andres gode oplevelser på ovenstående Facebook- og Trustpilot links.

Hør mere om vores App

Her er en lille video omkring vores app. App’en gør det nemmere at bestille chokolade og du kan gøre brug af billeder på din telefon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley