Chokolade med tryk

Specialdesignede produkter

Hos Choko Choko Yeah laver vi udelukkende specialdesignede, håndlavede kvalitetschokolader. Vi sætter en ære i kvalitet og godt håndværk, og hos os er chokolade ikke bare chokolade. Vi har en innovativ og kreativ tilgang til vores produk, og vi kan tilbyde overraskende chokolade gaver såsom chokolader med QR koder samt specialdesignede chokolader med tryk af jeres virksomheds logo.

Vi arbejder altid på at sætte både den gode smag og det æstetiske udtryk i centrum, så chokoladen efterlader et godt indtryk hos modtageren. Vi anvender de bedste råvarer på markedet, så du kan være stolt over at fremvise din chokolade fra Choko Choko Yeah til kunder, samarbejdspartnere eller gæster.

Logolader og QR kode chokolade

Vores to mest populære produkter er Logolader og QR kode chokolader.
Logolader er lækre, specialdesignede chokolader med tryk af din virksomheds logo. På denne måde kan du præsentere din virksomheds logo og sætte appetitlige spor efter din virksomhed. Hos os får du chokolade med tryk af den fineste kvalitet og håndlavet af kun de bedste råvarer. Så hvis du gerne vil have lavet din egen chokolade med tryk af din virksomheds logo, som samtidig kommunikerer stil og kvalitet, er Choko Choko Yeah det helt rigtige sted at henvende sig. Vi skræddersyr chokoladen, så den lever op til netop dine ønsker og behov, og så den udstråler netop det, som I står for. Vores logolader er elegante produkter, som vækker opsigt og interesse, og som egner sig perfekt til servering ved møder, events, konferencer, messer, kurser eller fester med kunder og samarbejdspartnere. Med det helt rigtige æstetiske udtryk og den rigtige smag, vil jeres chokolade med tryk kunne udtrykke det, som I står for. Chokoladen bliver på denne måde altså til mere end bare chokolade – det bliver til et effektfuldt marketingsværktøj.

Vores Smart Chocs er appetitlige chokolader med en QR kode påtrykt i spiselige, lækre råvarer. Dette gør chokoladen til en kommunikationskanal, så I for eksempel kan informere om jeres services eller jeres produkter. QR koden kan scannes med en smartphone og henvise direkte til jeres hjemmeside, Facebookside, en YouTube-video, en App Store-download, jeres kontaktside eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Med chokolade med en påtrykt QR kode kan I få et helt nyt, anderledes og opsigtsvækkende værktøj, der kan bruges til at skrue op for jeres synlighed.

Chokolade med tryk

Unik chokolade med tryk

Både vores logolader og QR Kode chokolader er lavet af de bedst tilgængelige råvarer. Vi har udvalgt alle råvarer ud fra deres unikke karakterer og kombineret dem på en sådan måde, at chokoladen får den helt rigtige smag og det helt rigtige udtryk.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores specialprodukter. Vi lytter gerne til dine ønsker og behov og vender også gerne dine personlige idéer med dig. Ring til os på 34 10 15 15 eller send os en mail på info@chokochokoyeah.dk, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jer, så I får størst muligt udbytte ud af vores produkter.

Læs anmeldelser eller skriv selv en anmeldelse

Har du lyst til at læse hvad andre kunder mener, kan du finde anmeldelser på Trustpilot eller på Facebook. Der vil vi også sætte stor pris på en anmeldelse fra dig efter dit køb hos os.

Hør mere om vores App

Vi har udviklet en App, der gør det nemmere at få lavet chokolade med tryk. Se videoen og bliv inspireret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley