Referencer

NovoNordisk

TV2

SØLYST

Dell

DR

topsoe2

blu

Politiken

dakofa

ecco2

skagen

VKR

munthe

HANDBOLDT14

Bigum&Co

helenekilde

Miss world

kbhMuseum

ob

saltofte

houseOfcommunication

“Choko Choko Yeah er de mest kreative chokoladekreationer som vi har brugt til at sprede glæde og budskabet om nytænkning på den ypperste måde til ansatte, presse såvel som til kunder. Kan varmt anbefales.”

– House of Communication. Skandinavisk full service livstils PR-bureau.

bysted

“Bysted har brugt Choko Choko Yeah til vores gå hjem arrangementer med omk. 100 deltagere. Chokoladerne skabte god opmærksomhed og flere af deltagerne lagde billeder ud på Facebook og kommenterede chokoladerne på Twitter. Pennies koncept fungerer rigtig fint fra indledende sparring og konceptudvikling til levering. Chokoladerne smager også rigtig godt!”

– Bysted. Strategiske design og kommunikation.

hartmanns

“Som prikken over i’et til Hartmann’s julefest fik vi specialdesignet nogle super flotte og fantasifulde chokolader af ChokoChokoYeah, som med stor succes blev en del af borddækningen. Spiselige borddekorationer af lækker chokolade, der tilmed fik smilet frem hos kollegerne – et stort hit!”

– Hartmanns. Eksklusivt diamanter and perler.

boncat2

”God chokolade behøver ikke være kedeligt..!! Vi har handlet masser af chokolade fra Choko Choko Yeah. Pennie har en utrolig fornemmelse for hvad vi vil have, og hun er altid med på en udfordring. Choko Choko Yeah laver nogle fantastiske chokolader, i en virkelig god kvalitet. Vi er stolte over at samarbejde med Choko Choko Yeah.”
– Bing & Nørgaard catering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley