Firmagave chokolade

Giv chokolade i firmagave

Hvis du skal give en firmagave, er der ikke noget som chokolade, der altid falder i god jord. En gave i form af chokolade er et oplagt og populært valg, når det kommer til firmagaver. En chokolade firmagave af høj kvalitet viser dine medarbejdere omsorg og kræs og giver en følelse af forkælelse. Hvis du leder efter den helt rigtige chokolade firmagave, som skiller sig ud fra andre firmagaver, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Choko Choko Yeah hjælper vi dig med at finde den helt rigtige stil og det helt rigtige udtryk til din kvalitetschokolade.

Hos Choko Choko Yeah får du specialdesignet, håndlavet chokolade af høj kvalitet. Vi bruger kun de bedste råvarer, sat sammen på en sådan måde, at de får den helt rigtige balance og giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

En chokolade firmagave med en strategisk værdi

Da vi specialdesigner og håndlaver alle vores chokolader, kan du få dem, lige som du vil have dem. Du kan derfor sende lige det udtryk til dine medarbejdere, som du ønsker. Hvad enten det skal være personlige, sjove chokolader med et indforstået element, eller om det skal være stilrene, klassiske chokolader, står vi klar til at hjælpe jer. Ud fra dine ønsker og behov produktudvikler vi det helt rigtige til din chokolade firmagave. På denne måde kan din chokolade firmagave kommunikere mere end mange andre firmagaver.

Vi kan blandt andet tilbyde chokolader med QR koder på og specialdesignede chokolader med tryk. Dette rummer mange muligheder for at bruge chokolade firmagaven strategisk, så den giver mest mulig værdi. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeres chokolade firmagave kan for eksempel adskille sig fra andre firmagaver ved at have en QR kode på, der henviser til en YouTube-video, eller ved at have trykt et billede på, som giver mening for netop dine medarbejdere. På denne måde kan du give en overraskende chokolade firmagave, som ikke bliver glemt.

Hos Choko Choko Yeah har vi en anderledes og innovativ tilgang til chokolade, og vi betragter alle vores kunders ønsker som en spændende udfordring. Når vi skaber dit produkt, går vi til det som en produktudviklingsproces, og ser på målet med chokolade firmagaven. Vi ønsker at udnytte det fulde potentiale i din firmagave, så chokoladen rent faktisk får en effekt – ud over at være lækker, selvfølgelig. Firmagaver kan sagtens bruges til mere end en almindelig gave, hvis man designer dem rigtigt, og det behøver ikke nødvendigvis at være dyrere eller mere tidskrævende at give en firmagave, som har en mere langsigtet effekt.

Firmagave chokolade

Eksempel på chokolade firmagave

Det eneste du behøver at gøre er, at kontakte os og fortælle lidt om dine ønsker og behov. Herefter står vi for at udvikle den helt rigtige chokolade firmagave til jer, som uden tvivl vil gør en forskel. En specialdesignet, håndlavet chokolade firmagave fra Choko Choko Yeah vil med garanti både overraske og imponere.

Effektfulde firmagaver

Det er ikke lige meget, hvilke firmagaver du giver dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Firmagaver kan gøre en forskel og have en længerevarende effekt, hvis det er de rigtige firmagaver, du vælger. Firmagaver kan derfor give større værdi og have mere effekt, hvis du vælger det rigtige. Firmagaver som imponerer og overrasker, vil i højere grad blive husket.

Det kan være svært at finde en firmagave, som opfylder disse krav og både giver nydelse, forkælelse og overraskelse, så de huskes. Men det er her, at vi hos Choko Choko Yeah kommer ind i billedet. Vi har nemlig specialiseret i at udvikle og designe specialchokolader, så de opfylder alle disse krav. Så hvis du synes, det er svært at finde på de rigtige firmagaver, behøver du kun at kontakte os. Så hjælper vi til at udvikle det helt rigtige, så du kan give imponerende specialdesignede chokolader som firmagave. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til at udvikle chokolader til firmagaver, og med den rette idé kan firmagaven få en stor effekt.
Vi specialdesigner og håndlaver alle vores chokolader, så dine firmagaver bliver skræddersyet efter netop det, som jeres virksomhed står for, og som I ønsker at kommunikere. Vi elsker god chokolade og design, og vi har stor erfaring med produktdesign, som gør en forskel. Vi står for hele produktudviklingen, og sammensætter det helt rigtige ud fra vores kunders ønsker, og vi giver sparring, råd og kreative idéforslag for at gøre det så nemt for dig som muligt, og for at få det bedste produkt ud af processen. Vi finder ind til formålet med dine firmagaver og finder potentialet i dem, og herudfra finder vi overraskende og imponerende løsninger, som du kan glæde dine medarbejdere eller kunder med.

Firmagaver fortæller mere om din virksomhed, end du tror, og med det rette produkt kan du kommunikere det du ønsker og efterlade det indtryk af din virksomhed eller dit brand, som du vil. Dine firmagaver kan for eksempel medvirke til at forbinde dit brand med kvalitetsbevidsthed, nytænkning og meget mere.

Firmagaver i form af chokolader fra Choko Choko Yeah kan derfor blive en effektfuld kommunikationskanal til dine samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere.

Vores produkter

Hos Choko Choko Yeah kan vi tilbyde forskellige typer designerchokolader som firmagaver.

Vi kan for eksempel lave chokolader med QR koder, så jeres chokolade firmagaver kan scannes med en smartphone og sprede et budskab. Det kan være en QR kode til jeres Facebookside, en YouTube video, jeres hjemmeside eller til en app på Appstore, som vi kalder Smart Chocs. Kun fantasien sætter grænser. Med vores Smart Chocs kan jeres firmagaver få en større funktion end at sprede glæde og nydelse. De kan også være med til at sprede et budskab og skabe synlighed omkring et tiltag, produkt, brand eller jeres virksomhed. Det er oplagt at lave som firmagaver til samarbejdspartnere og kunder. Vores Smart Chocs kan også bruges som firmagaver til jeres ansatte, hvor de for eksempel kan henvise til noget, jeres medarbejdere kan være stolte af at have skabt, eller til noget, der viser dem taknemmelighed over deres indsats på et område.

Af specialdesignede chokolader til firmagaver kan vi også tilbyde vores såkaldte Logolader til firmagaver, hvor dit firmas logo bliver trykt på chokoladen. Den kan være en æske små, appetitlige chokolader, som jeres samarbejdspartnere kan nyde og byde deres kunder og samarbejdspartnere på til et møde. Det giver en god og positiv opmærksomhed omkring jeres brand og firma, og det skaber større genkendelse af jer og I kan på den måde også blive længere i jeres samarbejdspartneres bevidsthed.

Vi kan også fremstille lækre chokolader som firmagaver med tryk af billeder af nogle af jeres produkter eksempelvis. Det kan være chokolader med billeder af jeres møbler, malerier eller vaser eller med navne på jeres foredrag, services eller kurser.

Vi har en stor kreativitet, når det kommer til unikke og speciallavede firmagaver, og med et produkt fra Choko Choko Yeah får kvalitet og godt håndværk med gennemtænkte idéer bag.

Vores ønske og mål

Hos Choko Choko Yeah ønsker vi at skabe kvalitet med det helt rigtige udtryk og den rigtige bagvedliggende idé, så vores kunders firmagaver til medarbejderne giver så meget værdi som muligt. Vores mål er at gøre dig stolt over at forære dine firmagaver væk, og vi vil gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige løsning.

Kontakt os

Hvis du gerne vil finde en chokolade firmagave, som skiller sig ud fra andre firmagaver, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på 34 10 15 15 eller send os en mail på info@chokochokoyeah.dk med spørgsmål, ønsker eller forespørgsler. Så vender vi hurtigst tilbage til dig.

Skriv en anmeldelse eller læs de eksisterende anmeldelser

Vi elsker glade kunder og derfor vil vi blive rigtig glade, hvis du gider give os en anmeldelse på enten Trustpilot eller Facebook. På forhånd tak for hjælpen.

Du vil også selv kunne læse vores mange gode anmeldelser ved klik på Facebook- og Trustpilot linksene herover.

Hør mere om vores App

Vi har lavet en app, som gør det nemmere for dig at oprette en bestilling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley