Triumph-arrangement-hos-Chokoyeah-086

Showroom

I vores showroom, som ligger på Hyldegårdsvej 4-6, 2920 Charlottenlund (Ordrup), kan du bestille eksklusive højkvalitets håndlavede chokolader fra Choko Choko Yeah. Alle vores chokolader laves i showroomets produktionsafdeling, og du er velkommen til at komme og se, når vores Chocolatiers er på arbejde.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være med til at designe dine egne chokolader med fotos, initialer/tekst, logoer osv. Du kan for eksempel få lavet en personlig chokoladegaveæske, spiselige bordkort og navneskilte lavet af 100% chokolade. Vores kreativitet har stort set intet loft og vi laver også mange andre spændende chokoladeting til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, barnedåb osv.

ÅBNINGSTIDER:

Choko Choko Yeah kan altid fanges på mail og telefon inden for normal kontortid.

Da vores showroom ikke sælger færdige produkter, har vores showroom ikke konkrete åbningstider til ”drop-by” besøg. Dog kan man altid placere en bestilling via mail eller telefon. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at booke et møde med os – så viser vi dig vores livlige showroom og fylder dig med inspiration. Book et møde og kom og besøg os og bliv endnu mere hooked på chokolade!

butik3_smallshop1brightbutik1_smallbutik2_small2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

elite smiley